Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Maravillas Vigo (123915) - Atletico A.D.N. (775303) » 225256447: T27/J10/V

Liga 225256447 Información oficial sobre el partido 225256447 en Hattrick

25.07.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 10 / V.191 (5704)

Maravillas Vigo Alineación oficial del equipo 'Maravillas Vigo' en el partido 0 - 2 Atletico A.D.N. Alineación oficial del equipo 'Atletico A.D.N.' en el partido
0 - 1 Marco Oliveri (36')
0 - 2 Christian Schæfer (38')
Maravillas Vigo Alineación oficial del equipo 'Maravillas Vigo' en el partido 0 - 2 Atletico A.D.N. Alineación oficial del equipo 'Atletico A.D.N.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Maravillas Vigo Alineación oficial del equipo 'Maravillas Vigo' en el partido 5 - 1 Atletico A.D.N. Alineación oficial del equipo 'Atletico A.D.N.' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maravillas Vigo

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Maravillas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Uziel Viña va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 202 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Uziel Viña de Maravillas es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 38, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Maravillas va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Julián Ferrer va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Camilo Ramos va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 215 Minuto 85 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Jakub Orkisz va rebre molts aplaudiments. Al minut 85 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Camilo Ramos i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Maravillas, però el xut de Julio Rubio va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Genís Brondó de Maravillas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Uziel Viña de Maravillas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Noel Quiñones de Maravillas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lou Eijndhoven.

Atletico A.D.N.

Goles Goles

  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Marco Oliveri va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 36.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Christian Schaefer de Atletico l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 38 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Antti Wenäläinen de Atletico, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Mario Zećiri quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Aurelius Abufhele, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Christian Schaefer de Atletico es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): En Gottfried Doppelhofer de Atletico va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Lionel Gerbaudo va prendre el seu rol al minut 29.
  • 094 Minuto 35 (Tirita (médico)): Camilo Ramos va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Atletico estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.