Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cumbres Borrascosas (438450) - De Dam Team (441338) » 225256438: T27/J8/V

Liga 225256438 Información oficial sobre el partido 225256438 en Hattrick

11.07.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 8 / V.191 (5704)

Drim Tim FC Alineación oficial del equipo 'Drim Tim FC' en el partido 1 - 1 De Dam Team Alineación oficial del equipo 'De Dam Team' en el partido
Inge Swärdgren (12') 1 - 0
1 - 1 Gennaro La Vacca (71')
Drim Tim FC Alineación oficial del equipo 'Drim Tim FC' en el partido 1 - 1 De Dam Team Alineación oficial del equipo 'De Dam Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Drim Tim FC Alineación oficial del equipo 'Drim Tim FC' en el partido 2 - 0 De Dam Team Alineación oficial del equipo 'De Dam Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Drim Tim FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Håkan Johansson la va rematar Inge Swärdgren amb una magnífica volea que va fer pujar per a Drim el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Passaven 35 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Virxilio Alvariño va rematar alt.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Virxilio Alvariño es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42, Rudolf Berger gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Lev Verbov va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Yannick Tirard de Drim va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 38 (Lesión grave): Després de 38 minuts, Drim va veure com el seu jugador Andrea Mancini havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Horacio Salcedo entraria per ocupar el seu lloc.

De Dam Team

Goles Goles

  • 163 Minuto 71 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 71. L'anotador per Dam va ser Gennaro La Vacca, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Dam van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Kastor Bochenek va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Dam sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Kristoffer Karlsson, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 43 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Armando Montoya de Dam, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 73, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Passats 41 minuts de joc, en Armando Montoya de Dam va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 092 Minuto 63 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Dam puguin veure en Kastor Bochenek jugant de nou; ja que al minut 63 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Jarkko Koski el va substituir sense tenir temps d'escalfar.