Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Noroeste (122544) - Poltrix (492478) » 225254620: T27/J1/V

Liga 225254620 Información oficial sobre el partido 225254620 en Hattrick

23.05.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 1 / V.159 (5672)

Rebentapepinus Alineación oficial del equipo 'Rebentapepinus' en el partido 2 - 4 Vicval cf Alineación oficial del equipo 'Vicval cf' en el partido
0 - 1 Harm De Crem (5')
Rafael Dolarea (37') 1 - 1
Paulí Puigmitjà (40') 2 - 1
2 - 2 Xavi Valenzuela Turillo (42')
2 - 3 Xavi Valenzuela Turillo (45')
2 - 4 Harm De Crem (87')
Rebentapepinus Alineación oficial del equipo 'Rebentapepinus' en el partido 2 - 4 Vicval cf Alineación oficial del equipo 'Vicval cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rebentapepinus Alineación oficial del equipo 'Rebentapepinus' en el partido 0 - 1 Vicval cf Alineación oficial del equipo 'Vicval cf' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rebentapepinus

Goles Goles

  • 106 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Rafael Dolarea va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 37, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Rebentapepinus, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Paulí Puigmitjà va donar a Rebentapepinus un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): En Antonio Baccolini va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Rebentapepinus va anar a parar a la dreta de l'atac on en Antonio Baccolini, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Harm Jan den Harder.

Vicval cf

Goles Goles

  • 174 Minuto 5 (Gol de penalti): Vicval va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Harm De Crem va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 42, Ivens Osorio Chacón va pentinar un córner cap al segon pal que Xavi Valenzuela Turillo va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 2.
  • 172 Minuto 45 (Gol por la izquierda): Al minut 45 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Vicval prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Xavi Valenzuela Turillo.
  • 180 Minuto 87 (Gol de falta): Al minut 87, una falta xutada per Harm De Crem va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 2 - 4 per a Vicval. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Ivens Osorio Chacón va encarar al porter al 40, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Ivens Osorio Chacón va marcar al minut 43 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66 de partit, Miguel Silva Mitjans va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Álvaro Marques va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Xavi Valenzuela Turillo de Vicval va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Menachem Hollander de Vicval va abandonar el terreny de joc després de 44 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Unai Moreno va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): Harm De Crem va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Vicval es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.