Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sants Naptakers (313074) - C.F. Kandas? (488188) » 225249424: T27/J5/V

Liga 225249424 Información oficial sobre el partido 225249424 en Hattrick

20.06.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 5 / V.66 (5579)

Libertarios de Sants Alineación oficial del equipo 'Libertarios de Sants' en el partido 3 - 1 C.F. Kandas? Alineación oficial del equipo 'C.F. Kandas?' en el partido
Juan Grilou (39') 1 - 0
Juan Grilou (65') 2 - 0
2 - 1 Juan Ossorio (81')
Javier Cortiguera (85') 3 - 1
Libertarios de Sants Alineación oficial del equipo 'Libertarios de Sants' en el partido 3 - 1 C.F. Kandas? Alineación oficial del equipo 'C.F. Kandas?' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Libertarios de Sants Alineación oficial del equipo 'Libertarios de Sants' en el partido 5 - 0 C.F. Kandas? Alineación oficial del equipo 'C.F. Kandas?' en el partido
Tiene mala suerte 4.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Libertarios de Sants

Goles Goles

  • 137 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 39 una excel·lent centrada de Isaac Sla va arribar a Juan Grilou, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65, Libertarios va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Juan Grilou, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Libertarios va aconseguir el 3 - 1 quan Javier Cortiguera va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Libertarios per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 27, quan David Téllez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 85 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Javier Luis Lloret, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

C.F. Kandas?

Goles Goles

  • 139 Minuto 81 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Juan Ossorio! Un inimaginable dribbling sobre Ferriol Agulló va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 2 - 1 per a Kandas?.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): El Kandas? va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 5, però en Eduardo Marcos va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 6, quan en Thế Tông Trần va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Kandas? van sortir al contraatac al minut 28, però Sergio Alcázar Yunta va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Jesús Francisco Navarro va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 84 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Domingos Ramalho. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.