Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mid Moons (436701) - LosCiegas (486888) » 225248227: T27/J13/V

Liga 225248227 Información oficial sobre el partido 225248227 en Hattrick

15.08.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 13 / V.44 (5557)

Áureo Alineación oficial del equipo 'Áureo' en el partido 4 - 1 Toiteam Alineación oficial del equipo 'Toiteam' en el partido
Ben Hacke-Dicht (37') 1 - 0
1 - 1 Lampis Dritsas (38')
Václav Bárta (40') 2 - 1
Manuel Real (41') 3 - 1
Václav Bárta (44') 4 - 1
Áureo Alineación oficial del equipo 'Áureo' en el partido 4 - 1 Toiteam Alineación oficial del equipo 'Toiteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Áureo Alineación oficial del equipo 'Áureo' en el partido 0 - 1 Toiteam Alineación oficial del equipo 'Toiteam' en el partido
Tiene mucha potra 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,7 % 0,5 % 90,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Áureo

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ben Hacke-Dicht de Áureo va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 120 Minuto 40 (Gol de falta): Áureo va agafar avantatge al minut 40 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Václav Bárta fent així el 2 - 1.
  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Václav Bárta va treure un córner llarg cap al segon pal que en Manuel Real, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 1.
  • 140 Minuto 44 (Gol de contra de falta): El porter de Áureo va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Václav Bárta va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 4 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Jorge Laporte, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tomasz Skrzeszewski de Áureo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): El jugador de Áureo Manuel Real va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Aniano Cambón va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Áureo va fer una substitució al minut 87. Ben Hacke-Dicht va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pierre Fumey.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Marcel Reutin no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Toiteam

Goles Goles

  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ben Hacke-Dicht no va poder aturar Lampis Dritsas de Toiteam, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 38 el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Toiteam va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local José María Albiol va desviar el xut final de Armand Belinchón després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Lampis Dritsas ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 44, quan un error defensiu va deixar Francisco Goroneta completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Pablo Jordá va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 253 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En José María Albiol va fer una estirada espectacular al minut 84, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Veli Ravela.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ewoud Hayes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): En Lars Längacher de Toiteam va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ulf Unbehaun va prendre el seu rol al minut 76.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Lampis Dritsas, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.