Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Beniajan FC (991207) - Hansa BCN (122563) » 225248076: T27/J3/V

Liga 225248076 Información oficial sobre el partido 225248076 en Hattrick

06.06.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 3 / V.42 (5555)

POLOPOS-JavieL Alineación oficial del equipo 'POLOPOS-JavieL' en el partido 2 - 1 Hansa BCN Alineación oficial del equipo 'Hansa BCN' en el partido
Nikolaj Le?nik (6') 1 - 0
1 - 1 Ignacio Viladráu (26')
Fabio Olla (40') 2 - 1
POLOPOS-JavieL Alineación oficial del equipo 'POLOPOS-JavieL' en el partido 2 - 1 Hansa BCN Alineación oficial del equipo 'Hansa BCN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
POLOPOS-JavieL Alineación oficial del equipo 'POLOPOS-JavieL' en el partido 4 - 1 Hansa BCN Alineación oficial del equipo 'Hansa BCN' en el partido
Tiene mala suerte 4.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

POLOPOS-JavieL

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Nikolaj Lešnik de POLOPOS-JavieL aconseguir un gol al minut 6 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 40 minuts, el tirador de faltes del POLOPOS-JavieL va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Fabio Olla, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Kjell Österlind no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Peter Rosby estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 42 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Francesc Piqué s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Hansa BCN

Goles Goles

  • 164 Minuto 26 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Hansa al minut 26. Ignacio Viladráu va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Hansa que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ari Taivaloja, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Hansa la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Holger Liebhauser al minut 65 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Holger Liebhauser de Hansa va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.