Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Palleirans (988959) - xerezclubdeportivo (988505) » 225247583: T27/J6/V

Liga 225247583 Información oficial sobre el partido 225247583 en Hattrick

27.06.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 6 / V.33 (5546)

Racing León Alineación oficial del equipo 'Racing León' en el partido 2 - 1 Avilés CBF Alineación oficial del equipo 'Avilés CBF' en el partido
0 - 1 Iván de la Antonia (24')
Luis Sáiz (58') 1 - 1
Víctor Palmas Miranda (79') 2 - 1
Racing León Alineación oficial del equipo 'Racing León' en el partido 2 - 1 Avilés CBF Alineación oficial del equipo 'Avilés CBF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Racing León Alineación oficial del equipo 'Racing León' en el partido 3 - 0 Avilés CBF Alineación oficial del equipo 'Avilés CBF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing León

Goles Goles

  • 111 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58, Luis Sáiz va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Racing va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 79 Víctor Palmas Miranda va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Víctor Gambocorta! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 el Racing va posar setge sobre la defensa central visitant però en Leonardo Elguezua no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Víctor Palmas Miranda es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 84 (Tirita): Era el minut 84 quan després d'una dura entrada, el jugador Carles Bernatallada de Racing s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

Avilés CBF

Goles Goles

  • 170 Minuto 24 (Gol de falta): Iván de la Antonia va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 24. 0 - 1 per a Avilés.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Domingos Magalhães va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Avilés que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Es duien 60 minuts de partit jugats quan Domingos Magalhães va estar a punt de posar per davant a Avilés amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Recadero Uzes va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 77 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Carles Bernatallada no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Eugenio Tartaglia estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Ludovic Charron no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.