Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

harler globber trompas (308669) - Mirasierra f.c (776793) » 225246015: T27/J6/V

Liga 225246015 Información oficial sobre el partido 225246015 en Hattrick

27.06.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 6 / V.5 (5518)

Ekipo de txoko Alineación oficial del equipo 'Ekipo de txoko' en el partido 1 - 1 Amunt C. F. Alineación oficial del equipo 'Amunt C. F.' en el partido
José Lobo Antunes (19') 1 - 0
1 - 1 Gerold Hermann (21')
Ekipo de txoko Alineación oficial del equipo 'Ekipo de txoko' en el partido 1 - 1 Amunt C. F. Alineación oficial del equipo 'Amunt C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ekipo de txoko Alineación oficial del equipo 'Ekipo de txoko' en el partido 1 - 2 Amunt C. F. Alineación oficial del equipo 'Amunt C. F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,1 % 5,3 % 74,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ekipo de txoko

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 19 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Ekipo. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que José Lobo Antunes xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Amunt. La jugada d'estratègia del Ekipo per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en José Lobo Antunes va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En José Lobo Antunes va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Ekipo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74, Petri Grön arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Pol Guardiola va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pol Guardiola de Ekipo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roland Tóth de Ekipo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Amunt C. F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Gerold Hermann per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 30 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Gerold Hermann, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Vicente Costales de Amunt va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.