Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ekhi poliki (312491) - Ultramarinos Edesio (119863) » 225243697: T27/J1/IV

Liga 225243697 Información oficial sobre el partido 225243697 en Hattrick

23.05.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 1 / IV.28 (3451)

Mofly FC Alineación oficial del equipo 'Mofly FC' en el partido 0 - 2 Ultramarinos Edesio Alineación oficial del equipo 'Ultramarinos Edesio' en el partido
0 - 1 Viorel Dragnea (60')
0 - 2 Nils Spoerk (67')
Mofly FC Alineación oficial del equipo 'Mofly FC' en el partido 0 - 2 Ultramarinos Edesio Alineación oficial del equipo 'Ultramarinos Edesio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mofly FC Alineación oficial del equipo 'Mofly FC' en el partido 3 - 1 Ultramarinos Edesio Alineación oficial del equipo 'Ultramarinos Edesio' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,1 % 1,4 % 13,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mofly FC

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Miguel Zarco del Mofly ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Selman Tek del Mofly ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 58 per blocar una centrada d'en Ludovic Ionescu va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Mofly.
  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al 79, Denny Hooijmans hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Marcel Gual. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Mofly van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Bombonel Popa, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Miguel Zarco es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Selman Tek de Mofly la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Ultramarinos Edesio

Goles Goles

  • 108 Minuto 60 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 60, en Adrián Cano la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Viorel Dragnea que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al minut 67, un xut de Nils Spoerk des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.