Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Vilar (799392) - Sanlucar C.F. (310497) » 225242302: T27/J2/IV

Liga 225242302 Información oficial sobre el partido 225242302 en Hattrick

30.05.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 2 / IV.3 (3426)

Atlético Vilar Alineación oficial del equipo 'Atlético Vilar' en el partido 0 - 2 TILT TEAM Alineación oficial del equipo 'TILT TEAM' en el partido
0 - 1 Manel Corona (44')
0 - 2 Hafiz Uthmani (88')
Atlético Vilar Alineación oficial del equipo 'Atlético Vilar' en el partido 0 - 2 TILT TEAM Alineación oficial del equipo 'TILT TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Vilar Alineación oficial del equipo 'Atlético Vilar' en el partido 2 - 0 TILT TEAM Alineación oficial del equipo 'TILT TEAM' en el partido
Tiene mala suerte 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Vilar

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Kaspar Bocion va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 30, i va passar la pilota a Patriek de Beuker, però aquest no va encertar a marcar.
  • 220 Minuto 35 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 35 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Simón Amado va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 220 Minuto 43 (Ocasión de falta): En Simón Amado es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 215 Minuto 56 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Kaspar Bocion que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Atlético Kaspar Bocion quasi va assolir l'empat al minut 67 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 202 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Passaven 90 minuts quan Luca Amoruso des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oliverio Briñas de Atlético es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.

TILT TEAM

Goles Goles

  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): En Manel Corona va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 119 Minuto 88 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Guillermo Castellbo va treure un córner llarg cap al segon pal que en Hafiz Uthmani, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, un refús desafortunat de Enrique Laporte, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jordi Corney no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TILT va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pere Mirambell, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Jordi Corney, el jugador de TILT va ser expulsat al minut 41.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Márcio Vale de TILT la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.