Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Garriguella (801550) - ori (435784) » 225242201: T27/J5/IV

Liga 225242201 Información oficial sobre el partido 225242201 en Hattrick

20.06.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 5 / IV.1 (3424)

Granollers CF Alineación oficial del equipo 'Granollers CF' en el partido 1 - 0 ori Alineación oficial del equipo 'ori' en el partido
Leroy Bulsink (81') 1 - 0
Granollers CF Alineación oficial del equipo 'Granollers CF' en el partido 1 - 0 ori Alineación oficial del equipo 'ori' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Granollers CF Alineación oficial del equipo 'Granollers CF' en el partido 2 - 0 ori Alineación oficial del equipo 'ori' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Granollers CF

Goles Goles

  • 116 Minuto 81 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 81 minuts quan Kristiaan Soutendijk va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Leroy Bulsink, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Kristiaan Soutendijk va estar a punt d'acabar en gol al minut 13, però el porter visitant Alexandro Outomuro va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Leroy Bulsink, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Albert Tàpia es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

ori

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Raúl Sandoval, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 28 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 286 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de ori, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Martí Gratacós va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Roberto Acerete va marcar al minut 79 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Al minut 72, Martí Gratacós de ori es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): En Martí Gratacós de ori va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Sören-Bent Kalmbach va prendre el seu rol al minut 80.