Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villalbilla CF (435966) - Kamikazes Team (312078) » 225242103: T27/J8/III

Liga 225242103 Información oficial sobre el partido 225242103 en Hattrick

11.07.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 8 / III.15 (3422)

Chicharro Alineación oficial del equipo 'Chicharro' en el partido 2 - 1 Sporting de Botifla Alineación oficial del equipo 'Sporting de Botifla' en el partido
0 - 1 Pablo Marín Sánchez (31')
Igli Tolloi (58') 1 - 1
Marc Mir (81') 2 - 1
Chicharro Alineación oficial del equipo 'Chicharro' en el partido 2 - 1 Sporting de Botifla Alineación oficial del equipo 'Sporting de Botifla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Chicharro Alineación oficial del equipo 'Chicharro' en el partido 3 - 0 Sporting de Botifla Alineación oficial del equipo 'Sporting de Botifla' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chicharro

Goles Goles

  • 112 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Chicharro s'esgargamellaven dempeus per esperonar Igli Tolloi que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 58 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 els aficionats van embogir quan en Marc Mir va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Chicharro.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Chicharro va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Frederic Wiering ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alfredo Carracedo va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El Chicharro va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Juan Ignacio Álvarez la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 239 Minuto 78 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Juan Ignacio Álvarez va deixar a Joar Mjøen assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En José Toribio, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marc Mir es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Igli Tolloi de Chicharro va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Frederic Wiering.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 37 va fer que Nardo Cota de Chicharro hagués d'abandonar el terreny de joc. Igli Tolloi va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Sporting de Botifla

Goles Goles

  • 186 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Sporting amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Pablo Marín Sánchez, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sporting va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pablo Marín Sánchez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): Sporting va fer una substitució al minut 68. Manel Pérez va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Edward Pączek.
  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Edward Pączek es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.