Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aguas Profundas C.F. (485390) - CAN GUTI (313757) » 225241871: T27/J6/III

Liga 225241871 Información oficial sobre el partido 225241871 en Hattrick

27.06.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 6 / III.11 (3418)

Aguas Profundas C.F. Alineación oficial del equipo 'Aguas Profundas C.F.' en el partido 0 - 4 Universidad de Gandía Alineación oficial del equipo 'Universidad de Gandía' en el partido
0 - 1 Felipe Escriche (15')
0 - 2 Adrián Rey (28')
0 - 3 Felipe Escriche (40')
0 - 4 Adrián Rey (64')
Aguas Profundas C.F. Alineación oficial del equipo 'Aguas Profundas C.F.' en el partido 0 - 4 Universidad de Gandía Alineación oficial del equipo 'Universidad de Gandía' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aguas Profundas C.F. Alineación oficial del equipo 'Aguas Profundas C.F.' en el partido 1 - 2 Universidad de Gandía Alineación oficial del equipo 'Universidad de Gandía' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,7 % 0,6 % 89,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aguas Profundas C.F.

Goles Goles

  • 109 Minuto 15 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Juan José Ballester va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Felipe Escriche va aprofitar el regal, anotant el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, Enrique Montoro de Aguasprof va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abernethy Clyne.

Universidad de Gandía

Goles Goles

  • 116 Minuto 28 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Paco Usúa va acabar en una passada genial cap al jugador de Universidad Adrián Rey, que va marcar el 0 - 2.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al 40 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Universidad augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Felipe Escriche es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Adrián Rey de Universidad l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 64 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 5, quan en Adrián Rey va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Aguasprof. La jugada d'estratègia del Universidad per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Felipe Escriche va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Felipe Escriche després de 66 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter David Carcova va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Jorge Urtusaustegui va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 215 Minuto 84 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Paco Usúa va rebre molts aplaudiments. Al minut 84 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 42 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Yousif Turk va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Salva Álvarez.