Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ariquitaun F.C. (120083) - Tenerife Athletic (989511) » 225241796: T27/J1/III

Liga 225241796 Información oficial sobre el partido 225241796 en Hattrick

23.05.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 1 / III.10 (3417)

Ariquitaun F.C. Alineación oficial del equipo 'Ariquitaun F.C.' en el partido 2 - 1 Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'Tenerife Athletic' en el partido
0 - 1 Jon Nybom (30')
Kristóf Vlaszák (37') 1 - 1
Aurelien Mannaerts (48') 2 - 1
Ariquitaun F.C. Alineación oficial del equipo 'Ariquitaun F.C.' en el partido 2 - 1 Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'Tenerife Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ariquitaun F.C. Alineación oficial del equipo 'Ariquitaun F.C.' en el partido 4 - 0 Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'Tenerife Athletic' en el partido
Tiene mala suerte 3.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ariquitaun F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 del partit, el jugador Kristóf Vlaszák de Ariquitaun va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 48 gràcies a la jugada de Aurelien Mannaerts, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Kristóf Vlaszák! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Alejandro Galarce gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alf Coldevin va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xuan Iglesias de Ariquitaun la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aurelien Mannaerts de Ariquitaun va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tenerife Athletic

Goles Goles

  • 105 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 30, René Gaiser va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Jon Nybom, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Tenerife quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan René Gaiser va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 262 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 Iván Díez va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Iván Ramírez va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ludwik Wielgosiński de Tenerife amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): Tenerife es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Sławomir Burdziak no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alf Coldevin al camp.