Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rapid do toxo original (47602) - Cantabros Team (437336) » 225241575: T27/J2/III

Liga 225241575 Información oficial sobre el partido 225241575 en Hattrick

30.05.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 2 / III.6 (3413)

ManowaR C.F. Alineación oficial del equipo 'ManowaR C.F.' en el partido 1 - 4 Cantabros Team Alineación oficial del equipo 'Cantabros Team' en el partido
0 - 1 Musa Shahriar Mansoor (22')
0 - 2 Bertín Rentería (40')
Iulian Demetrescu (57') 1 - 2
1 - 3 José Oroval (62')
1 - 4 Musa Shahriar Mansoor (78')
ManowaR C.F. Alineación oficial del equipo 'ManowaR C.F.' en el partido 1 - 4 Cantabros Team Alineación oficial del equipo 'Cantabros Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
ManowaR C.F. Alineación oficial del equipo 'ManowaR C.F.' en el partido 4 - 2 Cantabros Team Alineación oficial del equipo 'Cantabros Team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,6 % 2,3 % 16,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ManowaR C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del ManowaR van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Iulian Demetrescu va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 36 (Ocasión de falta): En Matthijs Levitus tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Pablo Sánchez va disposar d'una bona oportunitat al minut 75, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 200 Minuto 81 (Ocasión de falta): Matthijs Levitus va xutar una falta al minut 81 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Matthijs Levitus de ManowaR va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jörn Häusl de ManowaR la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Cantabros Team

Goles Goles

  • 142 Minuto 22 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Musa Shahriar Mansoor de Cantabros va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Bertín Rentería va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): José Oroval va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 62, i va fer pujar el 1 - 3 per a Cantabros.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Musa Shahriar Mansoor, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Félix Cardalliaguet ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Odo Bisecker de Cantabros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 86 (Lesión grave): Bertín Rentería, de Cantabros, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Raúl Benavides el va substituir.