Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los zapateros fc (308741) - Los Belitos (125826) » 225241565: T27/J14/III

Liga 225241565 Información oficial sobre el partido 225241565 en Hattrick

22.08.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 14 / III.5 (3412)

Acade F.C. Alineación oficial del equipo 'Acade F.C.' en el partido 2 - 5 Impresentables F.C Alineación oficial del equipo 'Impresentables F.C' en el partido
Esteban Matías López (31') 1 - 0
Daniel Pedragosa (32') 2 - 0
2 - 1 Santiago Ruiz Tarríaz (40')
2 - 2 Santiago Ruiz Tarríaz (42')
2 - 3 Nico Dwarslooper (48')
2 - 4 Carlton Borton (58')
2 - 5 Santiago Ruiz Tarríaz (73')
Acade F.C. Alineación oficial del equipo 'Acade F.C.' en el partido 2 - 5 Impresentables F.C Alineación oficial del equipo 'Impresentables F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Acade F.C. Alineación oficial del equipo 'Acade F.C.' en el partido 1 - 1 Impresentables F.C Alineación oficial del equipo 'Impresentables F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,7 % 37,4 % 31,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Acade F.C.

Goles Goles

  • 106 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Esteban Matías López sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 31 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Daniel Pedragosa va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Acade va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Esteban Matías López en un 1 contra 1 amb el porter Ramir Barceló, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Samuel Odemira de Acade va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Bennie van Ittersum s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Diego Britos de Acade va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): Daniel Pedragosa de Acade va abandonar el terreny de joc després de 67 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Gontran Charef va entrar en el seu lloc.

Impresentables F.C

Goles Goles

  • 150 Minuto 40 (Gol de falta): Un tir lliure ben xutat per Santiago Ruiz Tarríaz de Impresentables va reduir diferències a 2 - 1.
  • 164 Minuto 42 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Santiago Ruiz Tarríaz va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 171 Minuto 48 (Gol por el centro): Amb 48 minuts jugats, Nico Dwarslooper de Impresentables va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Acade. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Carlton Borton la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Impresentables es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 4 arribava al minut 58.
  • 184 Minuto 73 (Gol de penalti): Al minut 73 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Impresentables, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Santiago Ruiz Tarríaz va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Tristan Becker. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rauli Koivumäki de Impresentables es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlton Borton de Impresentables es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.