Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MEMBRILLO fc (487286) - Los reyes del tres (799800) » 225241329: T27/J11/III

Liga 225241329 Información oficial sobre el partido 225241329 en Hattrick

01.08.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 11 / III.1 (3408)

MEMBRILLO fc Alineación oficial del equipo 'MEMBRILLO fc' en el partido 3 - 3 Los reyes del tres Alineación oficial del equipo 'Los reyes del tres' en el partido
Toni Piera (4') 1 - 0
Vítor Sampaio (27') 2 - 0
2 - 1 Enrico Stiefenhofer (40')
2 - 2 Maurín Herrera (67')
Pablo Jiménez (84') 3 - 2
3 - 3 Joshua MacLymont (86')
MEMBRILLO fc Alineación oficial del equipo 'MEMBRILLO fc' en el partido 3 - 3 Los reyes del tres Alineación oficial del equipo 'Los reyes del tres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
MEMBRILLO fc Alineación oficial del equipo 'MEMBRILLO fc' en el partido 4 - 0 Los reyes del tres Alineación oficial del equipo 'Los reyes del tres' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MEMBRILLO fc

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): MEMBRILLO prenia la batuta de l'encontre al minut 4, quan en Toni Piera va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): MEMBRILLO va augmentar la diferència quan Vítor Sampaio no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Pablo Jiménez ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, MEMBRILLO es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Carlos Iraola al minut 35 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Vítor Sampaio va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Toni Piera una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 41, però una magnífica aturada de Carlos Iraola va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 es va veure una gran oportunitat per a MEMBRILLO per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Guillem García, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Sergio Fabrés va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergio Fabrés de MEMBRILLO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 73 (Tirita (médico)): Dídac Amatllé va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de MEMBRILLO estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 23 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Guillem García no li va importar gens ni mica.

Los reyes del tres

Goles Goles

  • 150 Minuto 40 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del reyes sembla que dona bons resultats perquè al minut 40, Enrico Stiefenhofer va escurçar la diferència a 2 a 1 amb un llançament impecable.
  • 115 Minuto 67 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 67 minuts de joc, Maurín Herrera, corrent com un esperitat, superà primer Guillem García per velocitat, i després el porter posant el 2 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 161 Minuto 86 (Gol por el centro): reyes van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 86, quan Joshua MacLymont va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 34 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Maurín Herrera gairebé marca per a reyes al minut 34 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 72 (Tarjeta roja directa): Al minut 72, Ram Reuven de reyes va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Joshua MacLymont va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. potente): Kalid Ibn-Shafiq estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.
  • 306 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Karsten Hansen tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.