Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E.Esponellà (1368249) - AC VIGO 1923 (491757) » 222571097: T27/R1

Copa 222571097 Información oficial sobre el partido 222571097 en Hattrick

20.05.2009 12:00:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 1

Atlèthic Poblenou Alineación oficial del equipo 'Atlèthic Poblenou' en el partido 1 - 2 Alubieros Compulsivos Alineación oficial del equipo 'Alubieros Compulsivos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlèthic Poblenou Alineación oficial del equipo 'Atlèthic Poblenou' en el partido 1 - 1 Alubieros Compulsivos Alineación oficial del equipo 'Alubieros Compulsivos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,6 % 2,7 % 16,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlèthic Poblenou

Goles Goles

  • 101 Minuto 84 (Gol por el centro): El Atlèthic no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Alexander Pastorino es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Atlèthic va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Alexander Pastorino va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Guillermo Horteu va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Jędrzej Sadkowski de Atlèthic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 35 (Evento clima: sol, OK técnico): En Antonio López Diaz va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Alubieros Compulsivos

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 18 minuts, el tirador de faltes del Alubieros va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jesús Mateu Vilaseca, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Eduardo Courela va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 36, i va fer pujar el 0 - 2 per a Alubieros.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Roberto Luksic va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Alubieros va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Àngel Viñas va sortir per sobre el travesser.