Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pasopalabra (779392) - Cazurrines Team (434368) » 222570683: T27/R1

Copa 222570683 Información oficial sobre el partido 222570683 en Hattrick

20.05.2009 12:00:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 1

pasopalabra Alineación oficial del equipo ' pasopalabra' en el partido 1 - 4 castelló supporters Alineación oficial del equipo 'castelló supporters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
pasopalabra Alineación oficial del equipo ' pasopalabra' en el partido 3 - 2 castelló supporters Alineación oficial del equipo 'castelló supporters' en el partido
Tiene mala suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,1 % 15,8 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pasopalabra

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Aires Câmara va donar a pasopalabra un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sigurd Lyngaa va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant Magdaleno Moreno Diez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Serdar Sarıer! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): pasopalabra va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Darijus Urlikys va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Magdaleno Moreno Diez va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Nechifor Mateescu no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): pasopalabra va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Sigurd Lyngaa va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alexandre Quequé de pasopalabra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): pasopalabra va fer una substitució al minut 89. Aires Câmara va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Emile Lefin.

castelló supporters

Goles Goles

  • 161 Minuto 5 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 5 minuts Alfonso Barbacana va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): Nicolai Jonsson va marcar al minut 40 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 2.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Angelo Reale va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 106 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 84 minuts, Angelo Reale va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Aires Câmara va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 de partit, Angelo Reale va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.