Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tiko United (47526) - Txori FC (993051) » 222567951: T27/R1

Copa 222567951 Información oficial sobre el partido 222567951 en Hattrick

20.05.2009 12:00:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 1

Neo Sosas F.C Alineación oficial del equipo 'Neo Sosas F.C' en el partido 3 - 4 La niña de oro Alineación oficial del equipo 'La niña de oro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Neo Sosas F.C Alineación oficial del equipo 'Neo Sosas F.C' en el partido 0 - 5 La niña de oro Alineación oficial del equipo 'La niña de oro' en el partido
Tiene bastante suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Neo Sosas F.C

Goles Goles

  • 124 Minuto 18 (Gol de penalti): Corria el minut 18, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Sosas s'avançava en el marcador després que en Kobus Wognum xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): Victor Havlykke va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Sosas i marcant el 2 - 0.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Victor Havlykke es va introduir dins la defensa central al minut 38, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

La niña de oro

Goles Goles

  • 151 Minuto 34 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 34 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Ristivoje Maraš.
  • 151 Minuto 43 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 43, el jugador visitant Naotake Arato va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): Als 87 minuts de partit, Ristivoje Maraš de niña va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): niña va aconseguir l'avantatge de 3 - 4 al minut 89. Ristivoje Maraš va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El niña creava perill des de la dreta al minut 31, però en Ion Mânzat, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Naotake Arato desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 65 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Carsten van Stralendorff va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): David MacNider va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del niña van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Naotake Arato, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vaižgantas Bezubovas de niña amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Passats 40 minuts de joc, en Hannes Bichsel de niña va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En David MacNider, en lloc de córrer, relliscava.