Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Molina de Aragón (1594391) - Olympic de Gilead (1367954) » 222567239: T27/R1

Copa 222567239 Información oficial sobre el partido 222567239 en Hattrick

20.05.2009 12:15:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 1

Correos CD Alineación oficial del equipo 'Correos CD' en el partido 1 - 4 Olympic de Gilead Alineación oficial del equipo 'Olympic de Gilead' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Correos CD Alineación oficial del equipo 'Correos CD' en el partido 3 - 2 Olympic de Gilead Alineación oficial del equipo 'Olympic de Gilead' en el partido
Tiene mala suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,7 % 14,5 % 24,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Correos CD

Goles Goles

  • 102 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Ove Grundbo de CCD va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 9 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Erik Cronfeldt va ser clau en la jugada d'atac de CCD al minut 9, quan ell mateix va fer una passada brutal a Davide Luigi Rechichi, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): CCD va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 80 que Art McFarlane no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jarolím Andres de CCD es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 19 (Tirita): Era el minut 19 quan després d'una dura entrada, el jugador Quique Leoz de CCD s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 094 Minuto 25 (Tirita (médico)): Norbert van Zuilen va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Olympic de Gilead

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Antony Jacques va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 12 (Gol por el centro): Dylan Gleize va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 12, i va fer pujar el 0 - 2 per a Olympic.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Laurent Hamon de Olympic va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 78. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 142 Minuto 83 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Marc Manye de Olympic va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 4 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marc Manye de Olympic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.