Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villafranca de Córdoba CF (1335402) - Fatal Justice+ (439624) » 222567203: T27/R1

Copa 222567203 Información oficial sobre el partido 222567203 en Hattrick

20.05.2009 12:15:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 1

Villafranca de Córdoba CF Alineación oficial del equipo 'Villafranca de Córdoba CF' en el partido 1 - 0 Fatal Justice+ Alineación oficial del equipo 'Fatal Justice+' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Villafranca de Córdoba CF Alineación oficial del equipo 'Villafranca de Córdoba CF' en el partido 2 - 0 Fatal Justice+ Alineación oficial del equipo 'Fatal Justice+' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villafranca de Córdoba CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 65 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Villafranca. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Felipe Miranda xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Benoît Lebrun va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Villafranca.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Benoît Lebrun va estar a punt d'avançar els locals al minut 28 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mieczysław Gulik va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Francesco Borgo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 205 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Jaime García va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Felipe Miranda, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gennaro Cenci de Villafranca la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaime García de Villafranca es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.

Fatal Justice+

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Anton Kriško quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 18 (Lesión): Kristijan Minovski va sortir coix del terreny de joc, substituït per Aldo Kosović. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.