Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esteponachelsea (490036) - surfkeback C.F. (491073) » 222564703: T27/R1

Copa 222564703 Información oficial sobre el partido 222564703 en Hattrick

20.05.2009 12:15:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 1

arraseithors Alineación oficial del equipo 'arraseithors' en el partido 7 - 4 surfkeback C.F. Alineación oficial del equipo 'surfkeback C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
arraseithors Alineación oficial del equipo 'arraseithors' en el partido 0 - 1 surfkeback C.F. Alineación oficial del equipo 'surfkeback C.F.' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,3 % 0,2 % 94,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

arraseithors

Goles Goles

  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): El jugador Trifon Zlatkov de arraseithors es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 122 Minuto 64 (Gol por la izquierda): arraseithors prenia la batuta de l'encontre al minut 64, quan en Daujotas Lipskas va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): arraseithors van sortir al contraatac al minut 29, però Javier Payno va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): arraseithors van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 38, però el xut de Camilo Rodríguez des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En Gonzalo Aicega va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 104 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Daujotas Lipskas va estar a punt d'acabar en gol al minut 104, però el porter visitant Ahmet Efe Nehir va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daujotas Lipskas.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): En Gürcan Özenmiş de arraseithors va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Moritz Prokop va prendre el seu rol al minut 65.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): En Daujotas Lipskas no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Ahmet Efe Nehir encara el va fer més i el marcador va situar-se 3 - 2 per a arraseithors.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de arraseithors, Gonzalo Aicega, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de arraseithors Trifon Zlatkov no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ahmet Efe Nehir es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 3.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de arraseithors Karsten Grønlund no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ahmet Efe Nehir es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 3.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Alfredo Romão de arraseithors, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ahmet Efe Nehir en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 3.

surfkeback C.F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): En Alfons Hartert va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Gonçal Álava la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Leon van der Elsken, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Gonçal Álava quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 270 Minuto 42 (Ocasión de falta): El surfkeback va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 42 amb un llançament de falta perillós. En Alfons Hartert però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 235 Minuto 96 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Joaquin Simpson va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 97 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jesús Bielva ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joaquin Simpson de surfkeback va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 41 de partit, quan un jugador de surfkeback, en Josef Kalvoda, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Després de 77 minuts jugats, Aleksander Prosiński es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ahmet Efe Nehir.
  • 094 Minuto 102 (Tirita (médico)): Joaquin Simpson va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de surfkeback es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de surfkeback Alfons Hartert no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Carlo Anastasi es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de surfkeback, Pablo Moya, col·locà la pilota just a les mans d'en Carlo Anastasi. El marcador: 4 - 3.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de surfkeback Leon van der Elsken va intentar enganyar Carlo Anastasi amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 3.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Gonçal Álava de surfkeback va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 055 Minuto 134 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Laurence Kampf de surfkeback és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 7 - 4.