Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

toca sons (992232) - FC Danielenc Mar (775707) » 222564515: T27/R1

Copa 222564515 Información oficial sobre el partido 222564515 en Hattrick

20.05.2009 12:15:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 1

Uyuyuy FC Alineación oficial del equipo 'Uyuyuy FC' en el partido 2 - 1 Toxicosmos Block Alineación oficial del equipo 'Toxicosmos Block' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Uyuyuy FC Alineación oficial del equipo 'Uyuyuy FC' en el partido 1 - 1 Toxicosmos Block Alineación oficial del equipo 'Toxicosmos Block' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,0 % 12,7 % 24,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Uyuyuy FC

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Uyuyuy per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Stefan Johansson va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Uyuyuy va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Arnaud Vayssie en un 1 contra 1 amb el porter Cèsar Láiz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Gregório Taipas de Uyuyuy va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Filipe Paixão de Uyuyuy es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Uyuyuy Silvio Marijan no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Cèsar Láiz es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 0.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Gregório Taipas va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 0.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Stefan Johansson de Uyuyuy va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Uyuyuy Mustafa Erden va intentar enganyar Cèsar Láiz amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 1.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Henn Roosipuu de Uyuyuy va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Toxicosmos Block

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Ulrik Widerblad va estar a punt de posar per davant a Toxicosmos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Nino Ruto va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ulrik Widerblad ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Gregório Taipas va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 79 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Elemér Lábas de Toxicosmos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Valentin Gossard de Toxicosmos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): El jugador de Toxicosmos Elemér Lábas va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Emilio Araguzo va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 69 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Ulrik Widerblad no li va importar gens ni mica.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Toxicosmos Niels Christian Jacobsen va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Toxicosmos Marcus Ploetz, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Nino Ruto. El marcador continuava 2 - 0.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Ulrik Widerblad de Toxicosmos va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 2 - 1.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Valentin Gossard, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Nino Ruto va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Toxicosmos i 2 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ferdynand Pieniążek de Toxicosmos va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.