Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mantenimiento Promesas (1332903) - uri_7 (1437947) » 222564060: T27/R1

Copa 222564060 Información oficial sobre el partido 222564060 en Hattrick

20.05.2009 12:15:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 1

Mantenimiento Promesas Alineación oficial del equipo 'Mantenimiento Promesas' en el partido 1 - 2 uri_7 Alineación oficial del equipo 'uri_7' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mantenimiento Promesas Alineación oficial del equipo 'Mantenimiento Promesas' en el partido 2 - 0 uri_7 Alineación oficial del equipo 'uri_7' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mantenimiento Promesas

Goles Goles

  • 124 Minuto 50 (Gol de penalti): Corria el minut 50, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Mantenimiento s'avançava en el marcador després que en Héctor Ortiz xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Maíz Monroy va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Héctor Ortiz, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Dan Olenskog va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Matías Rivera va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): El Mantenimiento va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Héctor Ortiz la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ander Gereñu de Mantenimiento es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): Nicolás Denis de Mantenimiento va abandonar el terreny de joc després de 25 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. César Mazas va entrar en el seu lloc.

uri_7

Goles Goles

  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 77 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Sarayut Dumrongchaitum marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 137 Minuto 93 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Dzafer Didic la va convertir en gol amb un remat de cap en Fernando Maestre tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 93 el marcador es va actualitzar: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): uri_7 va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 22, quan Perttu Sokolow va quedar-se sol davant el porter Silvino Baleiras, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Perttu Sokolow quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Fernando Maestre de uri_7 va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.