Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Falso Madrid C.F. (1437086) - New York Giiants (437434) » 222563379: T27/R1

Copa 222563379 Información oficial sobre el partido 222563379 en Hattrick

20.05.2009 12:15:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 1

Rin Tim Team Alineación oficial del equipo 'Rin Tim Team' en el partido 3 - 2 burgati Alineación oficial del equipo 'burgati' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Rin Tim Team Alineación oficial del equipo 'Rin Tim Team' en el partido 1 - 4 burgati Alineación oficial del equipo 'burgati' en el partido
Tiene suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,5 % 0,3 % 93,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rin Tim Team

Goles Goles

  • 141 Minuto 12 (Gol de contra por el centro): Team sabia com jugar al contraatac, i al minut 12, Federico Rojas Mendoza va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Amb 36 minuts jugats, en Pere Masvidal va augmentar l'avantatge de Team a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 123 Minuto 91 (Gol por la derecha): El jugador Luis Aldana de Team, després de 91 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, Luis Aldana gairebé va marcar per a Team des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Luis Aldana una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Guilherme Andrade va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76, Francisco Jesús Santolo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Suphi Palavracı de Team es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Federico Rojas Mendoza.

burgati

Goles Goles

  • 151 Minuto 47 (Gol por el centro): burgati van mostrar una bona compenetració quan al minut 47 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Michael Simpson va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 161 Minuto 63 (Gol por el centro): Als 63 minuts de partit, Allesandro Beune de burgati va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Felipe Rojas va marcar al minut 11 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Felipe Rojas, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 74 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Echaray de burgati va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 59 (Lesión): Michael Simpson va sortir coix del terreny de joc, substituït per Mario Vicuña. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Ángel Olmo estava fent un bon partit.