Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Wasabi SAD (487953) - frintini's team (122891) » 220768846: T26/R11

Copa 220768846 Información oficial sobre el partido 220768846 en Hattrick

08.04.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 11

Atletico Bolichero Alineación oficial del equipo 'Atletico Bolichero' en el partido 4 - 6 frintini's team Alineación oficial del equipo 'frintini's team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atletico Bolichero Alineación oficial del equipo 'Atletico Bolichero' en el partido 2 - 2 frintini's team Alineación oficial del equipo 'frintini's team' en el partido
Tiene suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,3 % 23,2 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Bolichero

Goles Goles

  • 101 Minuto 49 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Achilleas Notopoulos, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Bolichero.
  • 113 Minuto 76 (Gol por la derecha): Després de 76 minuts de partit, Jan Lie igualava per Bolichero en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 34 (Ocasión de penalti): Bolichero tenia un penal al seu favor al minut 34, però el porter va aturar el xut de Tero Janatuinen amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Kristian Korlund, t'estimo!!!''

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pere Crespo de Bolichero la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Marceli Steczek no era cap impediment.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Bolichero Tero Janatuinen va intentar enganyar Kristian Korlund amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 2.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Gustavo Lucadamo va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Bolichero a la tanda de penals: 3 - 2!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Miguel Vázques de Bolichero, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Kristian Korlund en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Bolichero Jan Lie va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Tso Kok xutant per a Bolichero va fer anar la pilota just on la volia, però Kristian Korlund, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

frintini's team

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): Amb 32 minuts jugats, Ronnie Bouw de frintinis va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Antonio López de frintinis va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 36. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ronnie Bouw. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Peter Bleicher va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 72, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 271 Minuto 91 (Ocasión por el centro): frintinis va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 91, quan Ronnie Bouw va quedar-se sol davant el porter Pablo Real, però aquest va poder aturar el xut.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 71 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Ronnie Bouw, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de frintinis Federico Ruiz va intentar enganyar Pablo Real amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de frintinis, Kristian Korlund, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Javier de la Morena anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a frintinis.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Peter Bleicher anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a frintinis.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): August-Peter Kroboth de frintinis, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Pablo Real en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 6.