Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ruben Kazan C.F (439489) - Babylon 5 (30831) » 219984723: T26/R8

Copa 219984723 Información oficial sobre el partido 219984723 en Hattrick

18.03.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 8

karlinhos c.f. Alineación oficial del equipo 'karlinhos c.f.' en el partido 4 - 5 Babylon 5 Alineación oficial del equipo 'Babylon 5' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
karlinhos c.f. Alineación oficial del equipo 'karlinhos c.f.' en el partido 3 - 2 Babylon 5 Alineación oficial del equipo 'Babylon 5' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,5 % 17,9 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

karlinhos c.f.

Goles Goles

  • 141 Minuto 7 (Gol de contra por el centro): El karlinhos era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Noah Weissberg va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 135 Minuto 8 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Wienand Calame va xutar directament a porteria i va marcar el 2 - 0. L'experiència és un grau!
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de karlinhos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Noah Weissberg progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan karlinhos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Wienand Calame des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Rafael Puertas de karlinhos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Noah Weissberg de karlinhos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Babylon 5

Goles Goles

  • 154 Minuto 30 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 1 va ser Manuel Abaurrea. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".
  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Babylon van mostrar una bona compenetració quan al minut 89 van reduir diferències a 4 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Davide Nicolosi va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 152 Minuto 90 (Gol por la izquierda): El 4 - 3 el va apuntar al seu compte particular Fernando Venega de Babylon després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 162 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 90 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Pepito Durán de Quiroga de Babylon marcar el 4 - 4 i empatar així el partit.
  • 172 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Babylon va ser finalitzada des de l'esquerra per Fernando Venega al minut 90. Els visitants es posaven per davant del marcador: 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 88 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Fernando Venega que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 89 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 89 va fer que David Martínez de Babylon hagués d'abandonar el terreny de joc. Julio Engómez va entrar al terreny de joc per suplir-lo.