Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Taishan CF (801266) - Mapaches Deportistas (315392) » 219455061: T26/R6

Copa 219455061 Información oficial sobre el partido 219455061 en Hattrick

04.03.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 6

Santo Grial SAD Alineación oficial del equipo 'Santo Grial SAD' en el partido 3 - 1 los sospechosos habituales Alineación oficial del equipo 'los sospechosos habituales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Santo Grial SAD Alineación oficial del equipo 'Santo Grial SAD' en el partido 4 - 1 los sospechosos habituales Alineación oficial del equipo 'los sospechosos habituales' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santo Grial SAD

Goles Goles

  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 38, Fabien Robinet de Santogrial empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): Santogrial va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 66 Miliano Conill va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 68 (Gol de penalti): Natalio Rodríguez va augmentar la diferència de Santogrial a 3 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jorge de la Rubia va estar a punt d'avançar els locals al minut 10 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Ove Mets quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eduardo Viaña de Santogrial es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Menjibar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 20 (Lesión leve): En Egeo Gavardi de Santogrial va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ramón Pérez González va prendre el seu rol al minut 20.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 58 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Fabien Robinet, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

los sospechosos habituales

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Robbie Manson va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Felix Hermanns va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ali Moore va entorpir al marcador d'en Betiri Solaguren per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Es duien 51 minuts de partit jugats quan Genys Valudzkis va estar a punt de posar per davant a sospechosos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ramón Pérez González va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Anton Chitic de sospechosos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Betiri Solaguren de sospechosos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Anton Chitic se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ervin Galambos de sospechosos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.