Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barçandés (441278) - almudeneitor (310342) » 219193485: T26/R5

Copa 219193485 Información oficial sobre el partido 219193485 en Hattrick

25.02.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 5

ratones Alineación oficial del equipo 'ratones' en el partido 3 - 6 Parda Team Alineación oficial del equipo 'Parda Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ratones Alineación oficial del equipo 'ratones' en el partido 2 - 3 Parda Team Alineación oficial del equipo 'Parda Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,7 % 7,2 % 71,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ratones

Goles Goles

  • 120 Minuto 6 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Ramón Inglés al minut 6, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al ratones i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 108 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 36, en Iñaki Badenes la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Julio Fañanas que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Passat el minut 43 de joc, Ramón Inglés facilitava les coses al ratones amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, David de Pablo Gómez va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al 88, Arkaitz Ramírez hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Mattias Christiansson. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Thodoras Skilopnichtis de ratones la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ragner Offersen de ratones amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gismar Reckling de ratones va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Parda Team

Goles Goles

  • 160 Minuto 31 (Gol de falta): Al minut 31 del partit, Alessandro Miglietta va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Saygın Köktay que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 41, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Saygın Köktay es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 173 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 3 - 4, gràcies a una bona internada de Roberts Puisāns que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Alessandro Miglietta de Parda va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 3 - 5 al minut 75. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 180 Minuto 84 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Alessandro Miglietta de Parda va entrar per l'escaire. El marcador es posava 3 - 6 per als visitants al minut 84.