Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Siurellets (797624) - VERIN CF (493023) » 219193436: T26/R5

Copa 219193436 Información oficial sobre el partido 219193436 en Hattrick

25.02.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 5

Siurellets Alineación oficial del equipo 'Siurellets' en el partido 1 - 4 VERIN CF Alineación oficial del equipo 'VERIN CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Siurellets Alineación oficial del equipo 'Siurellets' en el partido 0 - 1 VERIN CF Alineación oficial del equipo 'VERIN CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Siurellets

Goles Goles

  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): El Siurellets era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Óscar Olano va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 17, un contraatac del Siurellets no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Juan Carlos Arenas perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Siurellets van sortir al contraatac al minut 36, però Óscar Olano va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

VERIN CF

Goles Goles

  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 en Alberto Reyes va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Claudi Silva, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 180 Minuto 79 (Gol de falta): Al minut 79, una falta xutada per Alberto Moya va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 3 per a VER. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Ola Berntsson va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 83, i va fer pujar el 1 - 4 per a VER.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35 Alberto Moya va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Alberto Garrido va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Claudi Silva després de 64 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alberto Garrido va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jesús Campos després de 77 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alberto Garrido va poder desviar-lo a córner.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Claudi Silva va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.