Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Donà Futbol (795121) - els borinots F.C. (48303) » 219193291: T26/R5

Copa 219193291 Información oficial sobre el partido 219193291 en Hattrick

25.02.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 5

fonsi club de futbol Alineación oficial del equipo 'fonsi club de futbol' en el partido 2 - 3 Rayo Lambrao Alineación oficial del equipo 'Rayo Lambrao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
fonsi club de futbol Alineación oficial del equipo 'fonsi club de futbol' en el partido 4 - 1 Rayo Lambrao Alineación oficial del equipo 'Rayo Lambrao' en el partido
Tiene mala suerte 3.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fonsi club de futbol

Goles Goles

  • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Bengt Danielsson s'emportà una gran ovació del públic local al minut 74, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Bengt Danielsson de futbol va aconseguir igualar el partit al minut 81, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): futbol va estar a punt de posar-se per davant al minut 28 però René Smulders va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 210 Minuto 39 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Jusa Antikainen quasi empata el partit per a futbol, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abraham Cao.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marko Weidenau de futbol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): Marko Weidenau va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Ignasi Fons no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Rayo Lambrao

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 30, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Juri de Witte es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 80, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Francisco del Moral es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 172 Minuto 98 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Kyle Bouchaut quedar desmarcat i marcar per a Lambrao al minut 98. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Lambrao va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 83, quan Álvaro Vásquez va quedar-se sol davant el porter Luis Sanabria, però aquest va poder aturar el xut.
  • 285 Minuto 97 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Lambrao la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Álvaro Vásquez de Lambrao es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juri de Witte de Lambrao la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Abel Valenzuela Mena no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.