Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los jmc (315417) - Vilatonyina d'Ultramar (118127) » 219193222: T26/R5

Copa 219193222 Información oficial sobre el partido 219193222 en Hattrick

25.02.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 5

El retorno de Los furboleros Alineación oficial del equipo 'El retorno de Los furboleros' en el partido 4 - 5 Vilatonyina d'Ultramar Alineación oficial del equipo 'Vilatonyina d'Ultramar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El retorno de Los furboleros Alineación oficial del equipo 'El retorno de Los furboleros' en el partido 3 - 1 Vilatonyina d'Ultramar Alineación oficial del equipo 'Vilatonyina d'Ultramar' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El retorno de Los furboleros

Goles Goles

  • 105 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Oliver Bergblad va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Tomas Ingesson va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. furboleros posava el marcador 1 a 0.
  • 103 Minuto 59 (Gol por la derecha): furboleros no perdien la fe, i al minut 59 del partit, Tomas Ingesson va marcar el 2 - 4 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 102 Minuto 82 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 82 de partit i el marcador es posà 3 - 4 quan en Miguel Menotti, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el furboleros a l'empat.
  • 110 Minuto 83 (Gol de falta): L'empat per part de furboleros va arribar al minut 83 quan Tomas Ingesson va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 4 - 4, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Oliver Bergblad va estar a punt d'avançar els locals al minut 85 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 91 per blocar una centrada d'en Tomas Ingesson va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de furboleros.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): Després de 25 minuts jugats, Patric Bay es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Pere Llobera.
  • 090 Minuto 35 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 35 de partit, quan un jugador de furboleros, en Gyula Andracek, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Vilatonyina d'Ultramar

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del furboleros. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Nastasio Dorca la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Vilatonyina es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 18.
  • 140 Minuto 29 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Vilatonyina va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Genís Pallarols aconseguint el 1 - 2.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Nastasio Dorca de Vilatonyina l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 29 de partit.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Alberto Álvarez Collado va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 57, i va fer pujar el 1 - 4 per a Vilatonyina.
  • 171 Minuto 93 (Gol por el centro): Amb 93 minuts jugats, Jamy Buys de Vilatonyina va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 4 - 5.