Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vamos Talavera vamos (776474) - KORNE F.C. (434698) » 218929386: T26/R4

Copa 218929386 Información oficial sobre el partido 218929386 en Hattrick

18.02.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 4

Vamos Talavera vamos Alineación oficial del equipo 'Vamos Talavera vamos' en el partido 5 - 6 KORNE F.C. Alineación oficial del equipo 'KORNE F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vamos Talavera vamos Alineación oficial del equipo 'Vamos Talavera vamos' en el partido 2 - 0 KORNE F.C. Alineación oficial del equipo 'KORNE F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vamos Talavera vamos

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Talavera prenia la batuta de l'encontre al minut 3, quan en Faysal Abdul va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Josep Antoni Giner va donar a Talavera un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner peinado): Víctor Calzón quasi marca en una jugada assajada de córner que Xervasio Reza havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 es va veure una gran oportunitat per a Talavera per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alfredo Ruiz, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Francisco Pérez Sola va estar a punt d'avançar els locals al minut 60 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Faysal Abdul de Talavera va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 3 (Lesión leve): Talavera va fer una substitució al minut 3. Alfredo Garrido va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Raúl Ramírez.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Talavera Alfredo Ruiz no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Mścisław Czaczyk es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Talavera Francisco Pérez Sola no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Mścisław Czaczyk es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Faysal Abdul xutant per a Talavera va fer anar la pilota just on la volia, però Mścisław Czaczyk, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Josep Antoni Giner de Talavera, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Mścisław Czaczyk en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Raúl Ramírez de Talavera va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 4.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): Carlos María Bilbao, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Mścisław Czaczyk va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Talavera i 5 - 5 al marcador.

KORNE F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 19 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 19. L'anotador per KORNE va ser Joe-Max Coward, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 162 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Jesús Álvarez, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 51.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Francisco Antonio Vidal al minut 18 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 273 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): Francisco Antonio Vidal de KORNE, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 97, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 73 (Tirita (médico)): Massimiliano Giaimo es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Adam Korepta no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Giuseppe Messina anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a KORNE.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de KORNE Jesús Álvarez va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de KORNE Pål Johansson no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Raúl Ramírez es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de KORNE, Cecil Crab, col·locà la pilota just a les mans d'en Raúl Ramírez. El marcador: 5 - 4.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de KORNE, Urgencio Del Río, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): El jugador de KORNE Massimiliano Giaimo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Raúl Ramírez es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 6.