Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zizou´s dragons (120762) - Racing Venteño (309903) » 218929210: T26/R4

Copa 218929210 Información oficial sobre el partido 218929210 en Hattrick

18.02.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 4

Zizou´s dragons Alineación oficial del equipo 'Zizou´s dragons' en el partido 2 - 0 Racing Venteño Alineación oficial del equipo 'Racing Venteño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zizou´s dragons Alineación oficial del equipo 'Zizou´s dragons' en el partido 2 - 0 Racing Venteño Alineación oficial del equipo 'Racing Venteño' en el partido
Tiene un resultado normal 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zizou´s dragons

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Zizou´s, atacant per l'esquerra al minut 23, va aprofitar el magnífic llançament de David Doménech per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Spasoje Brakus va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Spasoje Brakus va estar a punt d'avançar els locals al minut 14 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Jordi Vicente quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Kike Navarro al minut 42 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Belmiro Prades va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Miklós Maróti va estar a punt de sentenciar el partit al minut 70, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Zizou´s la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, Spasoje Brakus gairebé va marcar per a Zizou´s des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 17 (Lesión): Zizou´s es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Kristóf Fajth no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Miklós Maróti al camp.
  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): Després de 79 minuts jugats, Dion Cisneros es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Anselmo Lo Presti.

Racing Venteño

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 15 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Przecław Skotarczak, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): En Raul Graça va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Moliner de Racing va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Juan Moliner de Racing per doble groga al minut 43.
  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): Al minut 76, Florentin Gustave de Racing va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.