Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Donà Futbol (795121) - Txup's Team (48185) » 218928761: T26/R4

Copa 218928761 Información oficial sobre el partido 218928761 en Hattrick

18.02.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 4

fonsi club de futbol Alineación oficial del equipo 'fonsi club de futbol' en el partido 3 - 2 Txup's Team Alineación oficial del equipo 'Txup's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
fonsi club de futbol Alineación oficial del equipo 'fonsi club de futbol' en el partido 2 - 2 Txup's Team Alineación oficial del equipo 'Txup's Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,4 % 17,1 % 25,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fonsi club de futbol

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar René Smulders, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del futbol se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 16.
  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): René Smulders va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de futbol i marcant el 2 - 2.
  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 68, Juho-Matti Mieto va pentinar un córner cap al segon pal que Macià Daudé va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Juho-Matti Mieto va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de futbol se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ernst Remseck. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Macià Daudé de futbol va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 22 (Evento clima: sol, OK técnico): En Juho-Matti Mieto va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Txup's Team

Goles Goles

  • 164 Minuto 33 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Denis Skakunov marqués l'empat. Al minut 33 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 171 Minuto 56 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 56, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Albert De Baets es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Txup's que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jędrzej May, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Txup's la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Luis Fernández, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Luis Fernández va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Markus Lilletvedt després de 62 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Luis Sanabria va poder desviar-lo a córner.