Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Farsa FC (437400) - Harvacete Balompié (314270) » 218927964: T26/R4

Copa 218927964 Información oficial sobre el partido 218927964 en Hattrick

18.02.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 4

Yurus united Alineación oficial del equipo 'Yurus united' en el partido 4 - 5 Cherokee Eagles Alineación oficial del equipo 'Cherokee Eagles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Yurus united Alineación oficial del equipo 'Yurus united' en el partido 2 - 0 Cherokee Eagles Alineación oficial del equipo 'Cherokee Eagles' en el partido
Tiene suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yurus united

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): united va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Mikael Knöler, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Josiel Cittadin que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Marco Dall'Oglio es va introduir dins la defensa central al minut 13, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gerthard Ärm de united amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Noah Stroud de united es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 109 (Lesión leve): Després de 109 minuts jugats, Gerthard Ärm es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Willy Morawetz.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de united Noah Stroud no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Samuel Iruzbieta es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de united, Mikael Knöler, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de united Rãzvan Japitã va intentar enganyar Samuel Iruzbieta amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de united Marco Dall'Oglio va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de united Jan Erell va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Valterio Ayala va xutar fora per a united, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!

Cherokee Eagles

Goles Goles

  • 153 Minuto 67 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Cherokee seguien lluitant fins al final. Al minut 67, fruit d'aquests esforços, Jožko Strajnar va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del united. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Horacio Elieche la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Cherokee es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cherokee, l'equip va recuperar la pilota al minut 18 i va contraatacar. En Horacio Elieche va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Jožko Strajnar va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Samuel Iruzbieta anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Cherokee.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Horacio Elieche de Cherokee anava molt fort i col·locat però Johnny Isliker no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Cherokee Gabriel Guzmán, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Johnny Isliker. El marcador continuava 4 - 4.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Ari Pinto xutant per a Cherokee va fer anar la pilota just on la volia, però Johnny Isliker, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): Oriol Viladecaballs de Cherokee, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Johnny Isliker en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.