Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pau&MarcGasol (121833) - CF. Medals (796970) » 218927952: T26/R4

Copa 218927952 Información oficial sobre el partido 218927952 en Hattrick

18.02.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 4

casavieja f.c. Alineación oficial del equipo 'casavieja f.c.' en el partido 3 - 2 macbett Alineación oficial del equipo 'macbett' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
casavieja f.c. Alineación oficial del equipo 'casavieja f.c.' en el partido 1 - 1 macbett Alineación oficial del equipo 'macbett' en el partido
Tiene suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,4 % 22,2 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

casavieja f.c.

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Passat el minut 35 de joc, Mathias Dassow facilitava les coses al casavieja amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del macbett. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Bob Kejlberg la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del casavieja es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 55.
  • 108 Minuto 95 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 95, en Bob Kejlberg la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Cristian Gómez que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Gerard Rougemont va estar a punt d'empatar per a casavieja quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Félix Mata va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 222 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): casavieja va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gunnar Mediå va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Félix Mata.

macbett

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 10 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de macbett. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Óscar Blanco xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): Sicco Gerritsen va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de macbett, Edmond Chasseloup, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 4 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 4 en Riho Saare ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Marcel Lauerhof el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Raffael Kemler de macbett, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 36, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Raffael Kemler, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 61 però la pilota va sortir lleugerament desviada.