Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Miñocas del Sobral (991482) - nuevas glorias (490628) » 218927702: T26/R4

Copa 218927702 Información oficial sobre el partido 218927702 en Hattrick

18.02.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 4

Miñocas del Sobral Alineación oficial del equipo 'Miñocas del Sobral' en el partido 2 - 3 El vengador tóxico Alineación oficial del equipo 'El vengador tóxico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Miñocas del Sobral Alineación oficial del equipo 'Miñocas del Sobral' en el partido 2 - 1 El vengador tóxico Alineación oficial del equipo 'El vengador tóxico' en el partido
Tiene un resultado normal 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,9 % 1,4 % 13,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miñocas del Sobral

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Miñocas va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 5 Janek Dajek va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del vengador. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Varun Backbier la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Miñocas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 3 arribava al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Víctor Moreno Insertis del Miñocas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Jordi Llobet del Miñocas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Alberto Erice tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

El vengador tóxico

Goles Goles

  • 116 Minuto 31 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 31, en Ole Stålesen del vengador va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Curro Calle que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.
  • 143 Minuto 62 (Gol de contra por la derecha): Curro Calle va marcar al minut 62 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 2.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Curro Calle va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Era el minut 30 quan després d'una dura entrada, el jugador Samuel Begué de vengador s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 67 (Evento clima: sol, OK técnico): Krišs Jērmals semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.