Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Parque Cental S.A.D. (489258) - cebolletas (491025) » 218656260: T26/R3

Copa 218656260 Información oficial sobre el partido 218656260 en Hattrick

11.02.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 3

Roger's team Alineación oficial del equipo 'Roger's team' en el partido 5 - 1 cebolletas Alineación oficial del equipo 'cebolletas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Roger's team Alineación oficial del equipo 'Roger's team' en el partido 2 - 2 cebolletas Alineación oficial del equipo 'cebolletas' en el partido
Tiene bastante suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,0 % 31,4 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Roger's team

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Passat el minut 34 de joc, Cesare Alessandro facilitava les coses al Rogers amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 124 Minuto 41 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 41 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Erik Eads llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Márió Gellér va anar directament als peus de Ronen Twily que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 1.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Rogers pel centre va donar un gran resultat: el gol de Casper Appel va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 139 Minuto 67 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Márió Gellér va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Marco Buffon per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 5 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Cesare Alessandro! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El Rogers ho intentava per la dreta per mitjà de Márió Gellér, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ronen Twily.
  • 513 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ronen Twily es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

cebolletas

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jan Saur quedar desmarcat i marcar per a cebolletas al minut 32. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Marco Buffon va entorpir al marcador d'en Luis Sánchez Recio per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roberto Jina de cebolletas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.