Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jaksanax (777280) - F.C.TORRELAVEGA (441125) » 218655771: T26/R3

Copa 218655771 Información oficial sobre el partido 218655771 en Hattrick

11.02.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 3

F.C Pistoletas Alineación oficial del equipo ' F.C Pistoletas' en el partido 8 - 7 F.C.TORRELAVEGA Alineación oficial del equipo 'F.C.TORRELAVEGA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C Pistoletas Alineación oficial del equipo ' F.C Pistoletas' en el partido 2 - 1 F.C.TORRELAVEGA Alineación oficial del equipo 'F.C.TORRELAVEGA' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,0 % 6,7 % 21,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Pistoletas

Goles Goles

  • 114 Minuto 35 (Gol de penalti): Al minut 35, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Beert Gansempan no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): Pistoletas va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Sergio Carandil, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Oscar Príncipe que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 122 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Pistoletas, atacant per l'esquerra al minut 60, va aprofitar el magnífic llançament de Oscar Príncipe per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Sebastien Kahler va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Profas Štangovičius, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Piotrek Safandulak de Pistoletas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Beert Gansempan va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Pistoletas Oscar Príncipe no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Genaro Galdón es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Pistoletas Ramón Bolòs no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Genaro Galdón es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Diego Aja Fernández de Pistoletas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Genaro Galdón en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 6.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): En Ciro Berti anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 8 - 7 per a Pistoletas.

F.C.TORRELAVEGA

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 28, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Rui Batista es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 170 Minuto 40 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Rui Batista al minut 40 va permetre a F.C.TORRELAVEGA prendre avantatge per 1 - 2.
  • 161 Minuto 61 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 61 minuts Appie Toussaint va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Rui Batista, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 42 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. F.C.TORRELAVEGA va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, un refús desafortunat de Ramón Portoles, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Rene Nestra no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 99 (Ocasión por la derecha): Rui Batista de F.C.TORRELAVEGA, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 99, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Al minut 43, Rui Batista de F.C.TORRELAVEGA es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de F.C.TORRELAVEGA, Rui Batista, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Herald Rosar va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de F.C.TORRELAVEGA a la tanda de penals: 5 - 5!
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Sándor Bokor de F.C.TORRELAVEGA, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ramón Portoles en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 6.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Walerian Kuwik va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 7.
  • 059 Minuto 135 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Rene Nestra xutant per a F.C.TORRELAVEGA va fer anar la pilota just on la volia, però Ramón Portoles, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.