Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Pacifico (119953) - F.C Espartanos (308984) » 218655482: T26/R3

Copa 218655482 Información oficial sobre el partido 218655482 en Hattrick

11.02.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 3

CD Pacifico Alineación oficial del equipo 'CD Pacifico' en el partido 4 - 6 Equipo de Rafa Alineación oficial del equipo 'Equipo de Rafa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CD Pacifico Alineación oficial del equipo 'CD Pacifico' en el partido 2 - 1 Equipo de Rafa Alineación oficial del equipo 'Equipo de Rafa' en el partido
Tiene suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,8 % 1,7 % 14,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Pacifico

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 4 gràcies a la jugada de Glynn Chahal, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Pacifico, atacant per l'esquerra al minut 27, va aprofitar el magnífic llançament de Glynn Chahal per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 124 Minuto 56 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 56 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Carles Nicolau llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 25 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Francesc Xavier Tàrrega va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Pablo Quintero una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Adelino Jacinto va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 96 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rafael Barrio va estar a punt d'avançar els locals al minut 96 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafael Barrio de Pacifico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 100 (Tirita (médico)): Francesc Xavier Tàrrega es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Carles Nicolau de Pacifico va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Pacifico David Duque va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Adolfo Navarro, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Adelino Jacinto va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Pacifico i 3 - 5 al marcador.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Francesc Xavier Tàrrega va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Pacifico a la tanda de penals: 4 - 6!
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Pacifico Raúl Sánchez Barea va intentar enganyar Adelino Jacinto amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 6.

Equipo de Rafa

Goles Goles

  • 162 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Eric Ilse va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 22.
  • 161 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54 en Frederic Picanol va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 143 Minuto 71 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Equipo eren letals, i Czesław Ogrodziński va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 3 entrant des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 99, Frederic Picanol de Equipo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Equipo, Czesław Ogrodziński, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Equipo, Guillermo Martín, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Sebastian Milski anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 6 per a Equipo.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Equipo Matteo Marafini va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Equipo, Joaquín Puig, col·locà la pilota just a les mans d'en Edgar Fuenllana. El marcador: 4 - 6.