Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD Gimnástica Segoviana CF (490632) - UnioC (120526) » 218655302: T26/R3

Copa 218655302 Información oficial sobre el partido 218655302 en Hattrick

11.02.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 3

ARROBAR LOS RESULTADOS Alineación oficial del equipo 'ARROBAR LOS RESULTADOS' en el partido 0 - 5 UnioC Alineación oficial del equipo 'UnioC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ARROBAR LOS RESULTADOS Alineación oficial del equipo 'ARROBAR LOS RESULTADOS' en el partido 0 - 5 UnioC Alineación oficial del equipo 'UnioC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ARROBAR LOS RESULTADOS

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mikhail Khodos de RESULTADOS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 45 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Mikhail Khodos de RESULTADOS per doble groga al minut 45.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Després de 37 minuts jugats, Albert Graells es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Juan Carlos Gabat.

UnioC

Goles Goles

  • 136 Minuto 17 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Sixto Enseña encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Ion Cristea anotar per a UnioC el 0 - 1. Millor no veure'n la repetició.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 24, UnioC va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Marco Recio Sotolongo.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jaime LaCalle va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jörg Haemmerle de UnioC l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 67 de partit.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jörg Haemmerle va ser l'anotador del 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, el UnioC va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Jorge Troitiño s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jaime LaCalle, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jaime LaCalle va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Farkas Lőw de UnioC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Fernando Velasco Miranda, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.