Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rio Negro S.D (487082) - Tablero City F.R (777265) » 218654824: T26/R3

Copa 218654824 Información oficial sobre el partido 218654824 en Hattrick

11.02.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 3

Estellaux Alineación oficial del equipo 'Estellaux' en el partido 2 - 3 Tablero City F.R Alineación oficial del equipo 'Tablero City F.R' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Estellaux Alineación oficial del equipo 'Estellaux' en el partido 1 - 5 Tablero City F.R Alineación oficial del equipo 'Tablero City F.R' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estellaux

Goles Goles

  • 112 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Estellaux s'esgargamellaven dempeus per esperonar Francisco Vinyals que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 71 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): Passats 72 minuts, Juha Parkkari, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Estellaux es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Estellaux va estar a punt de posar-se per davant al minut 14 però Ignacio Manso va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 216 Minuto 84 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Francisco Vinyals va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 84, i va passar la pilota a Anders Fredbeck, però aquest no va encertar a marcar.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): Mogens Kastrup no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Abraham Diller.

Tablero City F.R

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): Amb 19 minuts jugats, Yousef Musa de Tablero va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 78 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Leo Vanheel.
  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 85, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Juan Sergio Arrieta Martínez es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 1 (Ocasión por la izquierda): Al minut 1, un refús desafortunat de Ignacio Echanove, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ola Thorstensson no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Maanus Hõbemägi va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafael Tamayo de Tablero amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Casper van Rest de Tablero es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, OK potente): Maanus Hõbemägi no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.