Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

surko team Cf (117799) - Catacrocker Utd (439374) » 218654662: T26/R3

Copa 218654662 Información oficial sobre el partido 218654662 en Hattrick

11.02.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 3

surko team Cf Alineación oficial del equipo 'surko team Cf' en el partido 3 - 5 camerún mágico Alineación oficial del equipo 'camerún mágico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
surko team Cf Alineación oficial del equipo 'surko team Cf' en el partido 1 - 1 camerún mágico Alineación oficial del equipo 'camerún mágico' en el partido
Tiene suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,7 % 29,0 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

surko team Cf

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): surko van sortir al contraatac amb encert al minut 13, però Seweryn Owsianko no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): surko van sortir al contraatac al minut 20, però Rieks Waas va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Ruiz Correa.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): surko es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Seweryn Owsianko no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Barnabás Lorán al camp.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Jörn Bertilsson anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 0 per a surko.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Nikolay Mikholap de surko, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Massimiliano Dani en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Mattia Mobi xutant per a surko va fer anar la pilota just on la volia, però Massimiliano Dani, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de surko Salvador Tagle Paredes no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Massimiliano Dani es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de surko Guillermo Cidoncha, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Massimiliano Dani. El marcador continuava 3 - 4.

camerún mágico

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 18 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Ciro Brunori va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 270 Minuto 19 (Ocasión de falta): El camerún va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 19 amb un llançament de falta perillós. En Hindola Gupta Lecturer però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gonçalo Dias ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): camerún va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 64, quan Henno Daniel va quedar-se sol davant el porter Andrea Abdyli, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Kévin Gervais quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tommy Nilsson de camerún amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Hindola Gupta Lecturer anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 1 per a camerún.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Massimiliano Dani va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Tommy Nilsson anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a camerún.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de camerún Agustí Quero no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Andrea Abdyli es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Mauricio Quintana de camerún, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Andrea Abdyli en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 5.