Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

plutoteam (987984) - FcMiclub (439692) » 218654187: T26/R3

Copa 218654187 Información oficial sobre el partido 218654187 en Hattrick

11.02.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 3

plutoteam Alineación oficial del equipo 'plutoteam' en el partido 0 - 4 damon's brotherhood Alineación oficial del equipo 'damon's brotherhood' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
plutoteam Alineación oficial del equipo 'plutoteam' en el partido 1 - 4 damon's brotherhood Alineación oficial del equipo 'damon's brotherhood' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,9 % 0,2 % 94,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

plutoteam

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Thor Killtorp.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Flaviu Nitescu de plutoteam va abandonar el terreny de joc després de 41 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. José Calleja va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 74 (Tirita): Al minut 74, José Calleja de plutoteam es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

damon's brotherhood

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de brotherhood va ser finalitzada des de l'esquerra per Bertrand Prud´homme al minut 9. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Nicolas Riechers va augmentar l'avantatge de brotherhood a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47, un xut de Léonard Agasse des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 180 Minuto 67 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 67 pels visitants. En Bertrand Prud´homme va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de brotherhood la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Bertrand Prud´homme quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Robin Soušek, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 Robin Soušek va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Dan Sandér, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 64 (Lesión): Shaul Ochayon va sortir coix del terreny de joc, substituït per Tie Yong Sup. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Shaul Ochayon no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 302 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Luis Iribarren estava fent un bon partit.
  • 301 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Tie Yong Sup, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.