Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Son oliva (797511) - Blackburn Aluche (315053) » 218653988: T26/R3

Copa 218653988 Información oficial sobre el partido 218653988 en Hattrick

11.02.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 3

African Queen Alineación oficial del equipo 'African Queen' en el partido 4 - 8 Samarkantha C.F. Alineación oficial del equipo 'Samarkantha C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
African Queen Alineación oficial del equipo 'African Queen' en el partido 2 - 2 Samarkantha C.F. Alineación oficial del equipo 'Samarkantha C.F.' en el partido
Tiene suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,8 % 42,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

African Queen

Goles Goles

  • 137 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 9 en Xavier Barrera Rodríguez va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Randall Holtz podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, African va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Randall Holtz, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 119 Minuto 62 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Tommy Göransson el va rematar Randall Holtz amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Xavier Barrera Rodríguez.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lusitano Santa Cruz de African la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): African es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Massimiliano Rascio no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Matthieu Frèrot al camp.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de African Tommy Göransson va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Randall Holtz de African va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Hélder Canadas anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a African.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Kostas Kominatos de African anava molt fort i col·locat però Jorge Zarzosa no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 6.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de African Xavier Barrera Rodríguez, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Jorge Zarzosa. El marcador continuava 4 - 7.

Samarkantha C.F.

Goles Goles

  • 152 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42, Samarkantha va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Nigel Ingram va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 163 Minuto 56 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 56 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Pau Sangenís marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sigutis Šukajevas, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 26 (Ocasión de falta): El jugador visitant Pau Sangenís va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 26 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Adrián Yagüe al minut 43 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sigutis Šukajevas.
  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Al minut 40, Iván Ubidea de Samarkantha va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Pau Sangenís de Samarkantha, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jarl Gregersen en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Alejandro Roselló de Samarkantha, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jarl Gregersen en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Samarkantha Adrián Yagüe no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jarl Gregersen es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 6.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Sigutis Šukajevas de Samarkantha, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jarl Gregersen en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 7.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Samarkantha, Nigel Ingram, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 8 al marcador.