Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

betigol (777639) - Canarinha F.C (310592) » 218653360: T26/R3

Copa 218653360 Información oficial sobre el partido 218653360 en Hattrick

11.02.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 3

betigol Alineación oficial del equipo 'betigol' en el partido 5 - 6 F.C. Marplatenses Alineación oficial del equipo 'F.C. Marplatenses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
betigol Alineación oficial del equipo 'betigol' en el partido 0 - 3 F.C. Marplatenses Alineación oficial del equipo 'F.C. Marplatenses' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

betigol

Goles Goles

  • 101 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, Juan de Dios Villaragut es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 113 Minuto 87 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al betigol una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Enrique Sanz Magallón, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 87.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bernd Gras de betigol va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de betigol, Juan de Dios Villaragut, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Laurín Bauchamp de betigol va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de betigol, Enrique Sanz Magallón, col·locà la pilota just a les mans d'en Robert Zisulescu. El marcador: 3 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de betigol, Nicholas Dieu, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Bernd Gras anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 6 per a betigol.

F.C. Marplatenses

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Wilhelm Loethen, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Kenneth Thomas va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24 Nicholas Dieu va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Miguel Villameá, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Ignacio Perepérez va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Onufry Rietz al minut 41, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 280 Minuto 59 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 59 per Onufry Rietz va anar a parar a la creueta.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Marplatenses la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Plaza de Marplatenses la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 105 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Plaza va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Marplatenses va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Al minut 82, Robert Zisulescu de Marplatenses es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Marplatenses, Onufry Rietz, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Marplatenses Sylvestre Paumard no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Nicholas Dieu es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Kenneth Thomas va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 5.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Alessandro Bortuzzo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 6 per a Marplatenses.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Casper Didriksen de Marplatenses anava molt fort i col·locat però Nicholas Dieu no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 6.