Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter de Mitentes (1419620) - Inter de Betancuria (122484) » 218653256: T26/R3

Copa 218653256 Información oficial sobre el partido 218653256 en Hattrick

11.02.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 3

Inter de Mitentes Alineación oficial del equipo 'Inter de Mitentes' en el partido 4 - 5 Santakemola FC Alineación oficial del equipo 'Santakemola FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Inter de Mitentes Alineación oficial del equipo 'Inter de Mitentes' en el partido 1 - 3 Santakemola FC Alineación oficial del equipo 'Santakemola FC' en el partido
Tiene bastante suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,3 % 3,7 % 78,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter de Mitentes

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Mitentes va ser Irinel Filipoiu.
  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Sijbrand Arkesteijn de Mitentes aconseguir un gol al minut 34 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 103 Minuto 82 (Gol por la derecha): Passava el minut 82 del matx, quan l'atent Sijbrand Arkesteijn va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 3 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 113 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, Mitentes aconseguia empatar el partit a 4 - 4 quan Noam Dumas va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sijbrand Arkesteijn.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Sijbrand Arkesteijn de Mitentes per doble groga al minut 86.

Santakemola FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): Als 31 minuts de partit, Theodoros Konstantellos de Santakemola va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 119 Minuto 49 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Santakemola va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Edin Riveira va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 2.
  • 172 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Theodoros Konstantellos quedar desmarcat i marcar per a Santakemola al minut 60. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 70, Santakemola va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Sergio Interiana.
  • 171 Minuto 87 (Gol por el centro): Amb 87 minuts jugats, Gonzalo Tamajón de Santakemola va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9 Enrique Eguina va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Alfonso Vázquez va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Enrique Eguina sol davant la porteria al minut 20, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 16 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 16 de partit, quan un jugador de Santakemola, en Jorge Rodríguez, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 094 Minuto 23 (Tirita (médico)): Luis Beltrán Pedreira va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Theodoros Konstantellos de Santakemola va abandonar el terreny de joc després de 81 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Lyubomir Simov va entrar en el seu lloc.