Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los chuskadores (777630) - UNOS (310616) » 218652993: T26/R3

Copa 218652993 Información oficial sobre el partido 218652993 en Hattrick

11.02.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 3

Los chuskadores Alineación oficial del equipo 'Los chuskadores' en el partido 1 - 4 UNOS Alineación oficial del equipo 'UNOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los chuskadores Alineación oficial del equipo 'Los chuskadores' en el partido 1 - 2 UNOS Alineación oficial del equipo 'UNOS' en el partido
Tiene un resultado normal 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,4 % 13,2 % 62,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los chuskadores

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Moisés Ward va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Gust Renier, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): chuskadores va estar a punt de posar-se per davant al minut 36 però Alberto Sanz va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 48 (Lesión leve): En Pepe Dorriols ocupà el lloc d'en Gust Renier al 48 minuts, dos minuts després que el jugador de chuskadores quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): chuskadores va fer una substitució al minut 66. Vicente Balboa va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Anton Buffel.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Karl-Erik Holsjö anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 0 per a chuskadores.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de chuskadores Francesc Echaves va intentar enganyar Filomeno Ahumada amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Anton Buffel xutant per a chuskadores va fer anar la pilota just on la volia, però Filomeno Ahumada, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Peter Prinz de chuskadores anava molt fort i col·locat però Filomeno Ahumada no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 3.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Ilkka Pirilä, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Filomeno Ahumada va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de chuskadores i 1 - 3 al marcador.

UNOS

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 109 (Ocasión de contra por la izquierda): El UNOS va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 109, però en Eduardo Pellicer va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 50, Antonio Francisco de UNOS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de UNOS, Eduardo Pellicer, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de UNOS Filomeno Ahumada no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Anton Buffel es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Guillem Puiggròs va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 3.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Robert Garcia de UNOS anava molt fort i col·locat però Anton Buffel no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 3.
  • 055 Minuto 133 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Lee Boland va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de UNOS a la tanda de penals: 1 - 4!